Vyno šaldytuvai

BiB vynui 2x20 l.|Nerūdijančio plieno vidus|Nerūdijančio plieno lentynos|Kryptai tiekimui vyno taurė..
€79928su PVM
€66056 be PVM
1397
„BiB“ vynui 3x10 l.|Nerūdijančio plieno vidus|Nerūdijančio plieno lentynos|Kryptai tiekimui vyno tau..
€74788su PVM
€61808 be PVM
1398
Stiklinės durys su vyriais|1 temperatūros zona|LED apšvietimas|Reguliuojamos lentynos|Tamsinto stikl..
€1,00731su PVM
€83249 be PVM
1541
Berėmės stiklo durys|2 temperatūros zonos su maks. 10°C svyravimas|Energiją taupanti aušinimo sistem..
€1,45179su PVM
€1,19982 be PVM
1524
Berėmės stiklo durys|2 temperatūros zonos su maks. 7°C svyravimas|Energiją taupanti aušinimo sistema..
€1,02480su PVM
€84695 be PVM
1525
Berėmės stiklinės durys|1 temperatūros zona|Energiją taupanti aušinimo sistema|Labai žemas triukšmo ..
€91993su PVM
€76027 be PVM
1526
Berėmės stiklo durys|2 temperatūros zonos su maks. 10°C svyravimai|Energiją taupanti aušinimo sistem..
€1,61056su PVM
€1,33104 be PVM
1530
Berėmės stiklinės durys|1 temperatūros zona|Energiją taupanti aušinimo sistema|Labai žemas triukšmo ..
€1,57515su PVM
€1,30178 be PVM
1532
1 temperatūra..
€66693su PVM
€55118 be PVM
1533
Nerūdijančio plieno durų stakta ir rankena|2 temperatūros zonos su maks. 7°C svyravimo..
€1,01302su PVM
€83721 be PVM
1527
Nerūdijančio plieno durų stakta ir rankena|1 temperatūros zona|Energiją taupanti aušinimo sistema|La..
€91022su PVM
€75225 be PVM
1528
Nerūdijančio plieno durų stakta ir rankena|2 temperatūros zonos su maks. 10°C svyravimo..
€1,63455su PVM
€1,35086 be PVM
1529
Nerūdijančio plieno durų stakta ir rankena|1 temperatūros zona|Energiją taupanti aušinimo sistema|La..
€1,56830su PVM
€1,29611 be PVM
1531
Fan assisted cooling|Black interior and exterior|Tinted glass door for protection of wine|Adjustable..
€56398su PVM
€46610 be PVM
2137
Atverčiamos tvirtos durys|1 temperatūros zona|Reguliuojamos lentynos|Juodos spalvos vidus ir išorė|R..
€94299su PVM
€77933 be PVM
1540
Vyno šaldytuvai

Vyno šaldytuvai – tai specializuoti šaldytuvai, skirti vyno butelių laikymui ir ekspozicijai optimaliomis temperatūros ir drėgmės sąlygomis. Modeliai skiriasi talpa (nuo 19 iki 165 butelių), turi ventiliuojamą arba statinį aušinimą, stiklines ar metalines duris, LED apšvietimą, medines arba metalines lentynas. Įvairių išmatavimų vitrininiai vyno šaldytuvai  vyno butelių ekspozicijai ir prekybai. Kairėje pusėje galite pasirinkti įrangos pasirinkimo kriterijus ir išsirinkti labiausiai Jums tinkanti modelį.

Profesionalūs vyno šaldytuvai HoReCa sektoriui: išsaugokite kokybę, pabrėžkite pristatymą

Ieškote patikimo vyno šaldymo sprendimo savo verslui? TEFCOLD siūlo platų elegantiškų ir energiją taupančių vyno šaldytuvų asortimentą, pritaikytą prekybai viešbučiuose, restoranuose, kavinėse ir baruose.

Kodėl verta rinktis TEFCOLD vyno šaldytuvą?

  • Tobula temperatūra: Mūsų šaldytuvai palaiko tinkamą temperatūrą raudonam, baltam ir putojančiam vynui (vienos ar dviejų zonų modeliai).
  • Stilingas pateikimas: Natūralios medienos lentynos ir papildomos ekspozicinės lentynos leidžia efektingai eksponuoti butelius bei jų etiketes.
  • Drėgmės ir UV apsauga: Integruotas vandens rezervuaras padeda išlaikyti tinkamą drėgmę, o UV apsauginės stiklo durys saugo vyną nuo šviesos poveikio.
  • Lankstus montavimas: Galimi pastatomi ir įmontuojami modeliai, kad atitiktų jūsų patalpos išdėstymą.
  • Bag-in-Box vyno dozatoriai: Dozatoriai su 2 arba 3 čiaupais efektyviam 20L ar 30L vyno tiekimui taurėmis ar karafėmis.

Vyno laikymo ir pateikimo patarimai

Jei esate vyno entuziastas ar siekiate tapti vyno žinovu, žinote, kad tinkamas vyno laikymas ir patiekimo būdai gali žymiai pagerinti bendrą vyno degustacijos patirtį. Norint išlaikyti vyno kokybę ir skonį, labai svarbu jį laikyti tinkamoje temperatūroje. Čia pateikiami idealūs temperatūros intervalai skirtingų rūšių vynui:

Rekomenduojamos temperatūros vitrininiams vyno šaldytuvams:

  • Putojantis vynas: 4–10°C
  • Lengvas baltas: 7–10°C
  • Sodrus baltas: 10–13°C
  • Lengvas raudonas: 13–16°C
  • Sodrus raudonas: 16–18°C
  • Desertinis vynas: 13–16°C

Kalbant apie patiekimo temperatūrą, prieš patiekiant atšaldykite putojančius, baltuosius ir rožinius vynus. Raudonuosius vynus prieš patiekiant palikite 15–20 minučių kambario temperatūroje, kad jie „pakvėpuotų“. Be tinkamos temperatūros palaikymo, čia yra keletas kitų parametrų, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį, kad būtų užtikrintos optimalios jūsų vyno kolekcijos laikymo sąlygos:

  • Temperatūros stabilumas. Nustatykite vyno šaldytuvo temperatūrą pagal aukščiau nurodytus rekomenduojamus intervalus. Venkite dažnų reguliavimų, kad išvengtumėte temperatūros svyravimų.
  • Drėgmės kontrolė. Stenkitės, kad drėgmė šaldytuve būtų 60–70 %. Per daug sausa aplinka gali išdžiovinti kamščius, o per didelė drėgmė – sukelti pelėsių augimą.
  • Apsauga nuo UV spindulių. Ilgalaikis saulės spindulių poveikis gali sugadinti vyną. Laikykite vyno šaldytuvą toliau nuo langų ar tiesioginių saulės spindulių ir rinkitės spintelės modelį su UV spindulių apsauginėmis stiklinėmis durimis.
  • Organizacija. Laikykite vynus horizontaliai, kad kamščiai išliktų drėgni ir ne oksiduotųsi.

Atraskite daugiau HoReCa profesionalams

  • [Peržiūrėkite visus ekspozicinius šaldytuvus ir baro sprendimus]
  • [Įkvėpimo puslapis viešbučiams, kavinėms ir restoranams]
  • Turite klausimų? Susisiekite su mumis – padėsime rasti tinkamiausią sprendimą.

Jeigu neradote tinkamo arba turite klausimų - susisiekite su mumis tiesiogiai arba pažiūrėkite naujausius prekybinius vyno šaldytuvus šioje nuorodoje: https://www.saltojibanga.lt/produktai/prekybine-saldymo-iranga/saldytuvai-vynui/

Rašyti
Skambinti