Vyno šaldytuvai – tai specializuoti šaldytuvai, skirti vyno butelių laikymui ir ekspozicijai optimaliomis temperatūros ir drėgmės sąlygomis. Modeliai skiriasi talpa (nuo 19 iki 165 butelių), turi ventiliuojamą arba statinį aušinimą, stiklines ar metalines duris, LED apšvietimą, medines arba metalines lentynas. Įvairių išmatavimų vitrininiai vyno šaldytuvai vyno butelių ekspozicijai ir prekybai. Kairėje pusėje galite pasirinkti įrangos pasirinkimo kriterijus ir išsirinkti labiausiai Jums tinkanti modelį.
Profesionalūs vyno šaldytuvai HoReCa sektoriui: išsaugokite kokybę, pabrėžkite pristatymą
Ieškote patikimo vyno šaldymo sprendimo savo verslui? TEFCOLD siūlo platų elegantiškų ir energiją taupančių vyno šaldytuvų asortimentą, pritaikytą prekybai viešbučiuose, restoranuose, kavinėse ir baruose.
Kodėl verta rinktis TEFCOLD vyno šaldytuvą?
Vyno laikymo ir pateikimo patarimai
Jei esate vyno entuziastas ar siekiate tapti vyno žinovu, žinote, kad tinkamas vyno laikymas ir patiekimo būdai gali žymiai pagerinti bendrą vyno degustacijos patirtį. Norint išlaikyti vyno kokybę ir skonį, labai svarbu jį laikyti tinkamoje temperatūroje. Čia pateikiami idealūs temperatūros intervalai skirtingų rūšių vynui:
Rekomenduojamos temperatūros vitrininiams vyno šaldytuvams:
Kalbant apie patiekimo temperatūrą, prieš patiekiant atšaldykite putojančius, baltuosius ir rožinius vynus. Raudonuosius vynus prieš patiekiant palikite 15–20 minučių kambario temperatūroje, kad jie „pakvėpuotų“. Be tinkamos temperatūros palaikymo, čia yra keletas kitų parametrų, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį, kad būtų užtikrintos optimalios jūsų vyno kolekcijos laikymo sąlygos:
Atraskite daugiau HoReCa profesionalams
Jeigu neradote tinkamo arba turite klausimų - susisiekite su mumis tiesiogiai arba pažiūrėkite naujausius prekybinius vyno šaldytuvus šioje nuorodoje: https://www.saltojibanga.lt/produktai/prekybine-saldymo-iranga/saldytuvai-vynui/